Siendo

Fulls de porcellana, paper japonès serigrafiat i feltre
Llibre-objecte/Edició limitada de quatre exemplars
Mesures variables segons col·locació (recollit: 14 x 14 x 2 cm)
Barcelona, 2015

Aquest llibre-objecte va ser realitzat amb motiu del 8è festival de llibres d’artista de Barcelona, treballant a partir de la temàtica proposada del llibre com a llavor (“Book seeds”). Consta de sis pàgin

es realitzades en porcellana de limoges, gravades en baix relleu i muntades en paper japonès serigrafiat. Es tracta d’una peça escultòrica que permet vàries posicions però que funciona com a llibre.

Siendo neix de la lectura del llibre “Aprendizaje o el libro de los placeres” de Clarice Lispector i de les caminades pels camins de ronda de la costa brava. I tracta de la potencialitat de les idees que

es troben latents, que quan menys ho esperes germinen, donant a llum una vida, una experiència, un llibre… Un llibre que, en aquest cas, fa una mirada-admirada sobre la capacitat de ser, de viure, més enllà de les circumstàncies, com els pins que s’aferren a la roca desafiant la gravetat i els elements.

Aquesta peça va ser finalista en la 17a edició de CERCO, Premi Internacional de Ceràmica Contemporènia, a Saragossa.
També va ser seleccionada per al “27è certamen ceràmica MAGRAMA”, organitzat pel Ministeri d’agricultura i Medi Ambient.