Siendo

Fulls de porcellana, paper japonès serigrafiat i feltre
Llibre-objecte/Edició limitada de quatre exemplars
Mesures variables segons col·locació (recollit: 14 x 14 x 2 cm)
Barcelona, 2015

Aquest llibre-objecte va ser realitzat amb motiu del 8è festival de llibres d’artista de Barcelona, organitzat per l’associació ILDE, que proposava la idea del llavor (“Book seeds”). Consta de sis pàgines realitzades en porcellana de limoges, gravades en baix relleu i muntades en paper japonès serigrafiat. És una peça escultòrica que permet vàries posicions però també és un llibre amb les seves pàgines i és una peça única que pertant a una edició de quatre exemplars.

«Siendo« neix de la lectura del llibre “Aprendizaje o el libro de los placeres” de Clarice Lispector i de les caminades pels camins de ronda de la costa brava. I tracta de la potencialitat de les idees que es troben latents que, quan menys ho esperes, germinen donant a llum una vida, una experiència, un llibre… Un llibre que, en aquest cas, fa una mirada-admirada sobre la capacitat de ser, de viure més enllà de les circumstàncies, com els pins que s’aferren a la roca desafiant la gravetat i els elements, que simplement són.

Aquesta peça va ser finalista en la 17a edició de CERCO, Premi Internacional de Ceràmica Contemporènia, a Saragossa.
També va ser seleccionada per al “27è certamen ceràmica MAGRAMA”, organitzat pel Ministeri d’agricultura i Medi Ambient.

 

Torna a OBRA
A %d blogueros les gusta esto: