Transferència amb fotocòpies a l’aigua i òxids colorants a [‘eko.] Ceramic Space

La transferència amb fotocòpies permet aplicar imatges sobre superfícies ceràmiques de diverses maneres. En aquesta primera sessió de les cinc que composen el curs La imatge gràfica en ceràmica, us proposem una aproximació a la transferència mitjançant aigua i òxids colorants, una tècnica de senzilla aplicació i a l’abast de tothom, que permet incorporar imatges amb un llenguatge gràfic característic, dos aspectes que la fan molt interessant com a tècnica decorativa en ceràmica.

Amb la transferència a l’aigua es poden aplicar imatges sobre diferents tipus de superfícies ceràmiques, fins i tot sobre ceràmica esmaltada. En la sessió ens introduirem en l’aplicació sobre pasta crua i ceràmica bescuitada, coneixerem els fonaments de la tècnica i veurem el tipus d’imatge que ens permet transferir, així com les diferents possibilitats que ens ofereix la tècnica a través de l’elaboració de proves.

Professora:
Cristina Márquez

Data:
Dissabte, 18 de gener 2020.

Horari:
16:00 – 21:00 (5hrs)

Lloc:
[ ‘eko.] Ceramic Space
C/ Viladomat, 27. 08015 – Barcelona

​Inscripcions:
Fins el 12 de gener

+ info. /  inscripcions

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: