Inauguració exposicó SÍNTESI al FAD

Quadern de camp, una de les meves peces, ha estat seleccionada per a participar a l’exposició col·lectiva Síntesi que, amb motiu dels Tallers Oberts Barcelona 2012, mostra una selecció dels artistes participants a la sala d’exposicions del FAD durant aquest mes de maig.

La inauguració serà el dijous 10 de maig a les 19:30h a la seu del FAD (Pl. dels Àngels 5-6) i servirà per a presentar l’exposició i donar el tret de sortida a les jornades de portes obertes a tallers d’artistes i artesans de Poble Sec, Ciutat Vella, Gràcia i Poble Nou. L’acte inaugural s’amenitzarà amb l’espectacle Antídot, una performance, creada i dirigida per Magda Polo.

Tots aquells que vulgueu i pugueu assistir, hi esteu convidats!

Seleccionats exposició Síntesi: Gloria Albors, Benxamín Álvarez, Paula Bruna, Elena Camacho, Miriam Camarillas, Ricard Casabayó, Cristina Carbone, Alexy Cordones, Isabel Herrera, Carles Gabaldà, Llapispanc, Maïs, Diego Mallo, Cristina Márquez, Xesco Mercé, Xavi Montojo, Marco Noris, Ina Olavarria, Montserrat Piñol , Arianna Russo, Juan Francisco Segura, Véronique Serfass, Amato Sole, Craig Stewart, Carla Tabora, Nada Tozija i Ariel Facundo Uzal, Clara Trucco i Monique Van Steen.

 

Jurat:

Josep Mañà (teòric de l’artesania i professor de l’Escola Massana), José Manuel Infiesta (director del Museu Europeu d’Art Modern), Xavier Corberó (artista) i Magda Polo (presidenta de l’AFAD i esteta).

SÍNTESI INTERNACIONAL

L’exposició continua ampliant les seves fronteres i enguany ha convidat als artistes de l’associació Arti d’Amsterdam a presentar les seves obres.

Durada: de l’11 al 27 de maig.

Lloc: Sala d’exposicions del FAD

Plaça dels Àngels, 5 i 6. Barcelona

Horari:

dll a dv: de 16h a 20h,

ds i dg: d’11h a 15h i de 16.30h a 21h i

dissabte 19 de maig obert fins les 22h.

Inauguració:

Dijous 10 de maig a les 19.30h

Més informació: www.tallersobertsbarcelona.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: