Curs de serigrafia aplicada a la ceràmica

     Aquesta setmana ha finalitzat el curs de Aplicació d’imatges gràfiques. De la Serigrafia a la Ceràmica que he impartit junt amb la Pepa Busqué en el context de les classes del Mòdul de Serigrafia del CFGS de Gravat i técniques d’estampació a l’escola Llotja – Sant Andreu de Barcelona.

     El curs s’ha realitzat entre el 18 d’abril i el 9 de maig i ha servit per aprofundir en l’aplicació de l’estampació serigràfia en ceràmica així com per conéixer diferents maneres d’ incorporar la imatge gràfica en una peça ceràmica. Ha estat curt però intens i, sobretot, ha estat una experiència molt positiva. També vull aprofitar aquesta ocasió per agrair la implicació de tots els participants i compartir alguns dels resultats que vam obtenir en les sessions pràctiques.

 Gràcies Mónica, Helena, Claudia i Raquel.

Una respuesta a «Curs de serigrafia aplicada a la ceràmica»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: