DIVERSITATS, una exposició de ceràmica contemporània a l’Escala

El passat 1 de juny es va inaugurar «Diversitats«, una exposició col·lectiva en la que participo amb «Siendo«, una de les meves peces. Aquesta mostra recull una selecció d’obra de ceramistes, membres de l’Associació Ceramistes de Catalunya, a l’emblemàtic edicifi Alfolí de la Sal-Museu de l’Escala i es pot visitar fins el 25 d’agost.

En l’exposició participen:

Àngela Garcia / Annick Gallimont / Barbaformosa / Carme Balada / Carme Collell / Carme Riu / Chisato Kuroki / Cristina Márquez / David Rosell / Esperanza Puerta / Esther Ramos / Eulàlia Oliver / Eulàlia Sayrach / Fina Miguel / Glòria Ferrer / Inés González de Zárate / Joan Serra / Josep Maria Moreu / Judith Pellicer / Laia Pascual / Laura Niubó / Lisette Dijksterhuis / Margarida Geronès / Margarita Sala / Maria Ramis / Mercè Coma / Mercè Mir / Mercè Nadal / Mercè Pla / Mercè Rius / Mia Llauder / Mila Cristóbal / Penélope Vallejo / Ramon Fort / Ramon Gausset / Ramon Pla / Ridha Benarab / Roger Krasznai / Rosa Cortiella / Roser Oter / Ruth Cepedano / Teresa Elias / Teresa Escayola

De l’1 de juny al 25 d’agost

A l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala
Carrer Alfolí, nº 6, 17130 L’Escala, Girona

+info.

Una respuesta a «DIVERSITATS, una exposició de ceràmica contemporània a l’Escala»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: